smide

Aluminiumsmycken

Smide är en tillverkningsprocess där metall pressas, pundas eller pressas under stort tryck för att producera höghållfasta delar. Smidd aluminium är idealisk för applikationer där prestanda och säkerhet är kritiska, men en lättare metall behövs för hastighet eller energieffektivitet. Den smidda ...

Smide är en tillverkningsprocess där metall pressas, pundas eller pressas under stort tryck för att producera höghållfasta delar. Smidd aluminium är idealisk för applikationer där prestanda och säkerhet är kritiska, men en lättare metall behövs för hastighet eller energieffektivitet. De smidda aluminiumhjulen på Daytona racerbilar är ett perfekt exempel. Det finns främst tre typer av smidesprocesser: öppen formgjutning, idealisk för större aluminiumkomponenter; stängd smältning, lämpad för mer invecklade konstruktioner och hårdare toleranser; och ringvalsad smide används för att skapa höghållfasta ringformade applikationer.


Hög prestanda och styrka

Smidesprocessen används i applikationer där prestanda och styrka är kritiska krav.

Smidda komponenter finns vanligen vid stress och chock. Kolvar, växlar och hjulspindlar i högpresterande bilar och flygplan tillverkas ofta av smidd aluminium.

Smidat aluminium perfekt för flygutrymme

De utmanande och hårda miljöerna i rymden kräver strukturer som är starka och slitstarka, men också lätta. Smidd aluminiums lågdensitet i förhållande till stål gör den till en idealisk kandidat för flygteknik.

Verktyg av handeln

Hammare, pressar och uppstoppare är de grundläggande typerna av utrustning som används vid smidesprocessen. Hammare kan applicera en drivkraft på upp till 50 000 pund där pressar kan utöva en kraft på upp till 50 000 ton. Upsetters är i grunden en press som används horisontellt för att öka arbetsstyckets diameter genom att komprimera dess längd.

Kvalitetsmärke

"Smidd" är kvalitetsmärket i handverktyg och hårdvara. Tänger, hammare, nyckelnycklar, trädgårdsredskap och kirurgiska verktyg produceras nästan alltid genom smide.


Aluminiumsmedelsprocesser

1.Open-die smide

Perfekt för bearbetning av stora bitar av aluminium, öppna dörrpressar begränsar inte aluminiumpannan under smidesprocessen och använder plattformar utan föregånga profiler och mönster. Aluminiumblock som väger upp till 200 000 pund och 80 fot i längd kan vara smidda för att skapa stora aluminiumskomponenter med optimal strukturell integritet. Medan svetsnings- och sammanfogningstekniker är användbara för att skapa stora komponenter, kan de inte matcha styrkan eller hållbarheten hos en smidd del. Öppningsformade smidesgods begränsas endast av storleken på startlager.

2.Closed-die smide

Closed-die smide, även känd som impression-die smide, kan producera en nästan obegränsad mängd former som sträcker sig i vikt från oskar till mer än 200 kg. Som namnet antyder sammanfogas två eller flera former som innehåller intryck, eftersom smidda lager genomgår plastisk deformation. Eftersom dyserna begränsar metallflödet, kan denna process ge mer komplexa former och närmare toleranser än öppningsformning. Impression-die smide konton för majoriteten av aluminium smide produktion.

3.Rolled-ring smide

När industriella applikationer kräver en höghållfast, cirkulär tvärsnittskomponent, finns det ingen matchning för smältringssmältning. Processen börjar typiskt med en öppen formgjutning för att skapa en ringpreform, formad som en munk. Därefter applicerar flera rullar tryck på förformen tills önskad väggtjocklek och höjd uppnås. Konfigurationer kan vara platta, som en bricka eller funktion höjder på mer än 20 inches. Ringar kan rullas i många storlekar, allt från rullbärande ärmar till stora tryckkärl.

Hjul byggda för snabbhet, prestanda och säkerhet

Professionella racerbilsförare vet att smidda aluminiumhjul är ett bra val för de straffande villkoren för konkurrenskraftig racing. Byggd för snabbhet och prestanda, smidda hjul är extremt lätta, mycket starka och exceptionellt styva. Smidda aluminiumhjul finns också utanför banan. Högpresterande sportmodeller från Porsche, Lamborghini och Audi kan alla vara utrustade med dessa snygga och högpresterande hjul.


Kommer du till grossistspecifika aluminiumsmältningar från en av de ledande tillverkarna och leverantörerna av Forgings? Då kan du omedelbart kontakta vår fabrik.
Hot Tags: aluminium smide leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, skräddarsydda
Relaterade produkter

Jingjiang Jinlun maskin tillverkning Co, Ltd