Kunskap
Hem > Kunskap > Innehåll

Flänsförädling är mer utsatt för problem

Flänsförädling är mer benägen för problem

Flänsar smidning bearbetning är metallbiljett värme temperaturen är för hög eller i hög temperatur uppvärmningszon för att stanna för lång tid tränger ugnsyget och andra oxiderande gaser in i gapet mellan metallkorn och järn, svavel, kol och annan oxidation, bildning av smältbar oxid-samkristall, förstörelse av förhållandet mellan kornet, så att plastmaterialet skarpas sjunker. För att bränna en allvarlig metall, ta bort grovt när ljuset slår på sprickan, dra lång tid kommer att dyka upp i de brinnande sprickorna.

Mässingen är sprickad på ytan av flänsarna smide. High-power observation, den ljusgula koppar (eller kopparfast lösning) längs korngränsfördelningen. När flänsarna blivit uppvärmda, såsom den kvarstående kopparoxiden i ugnen, reduceras det oxiderade stålet till fri koppar vid hög temperatur och de smälta stålatomerna sträcker sig längs austenitkornsgränsen och försvagar förhållandet mellan kornen. Dessutom, när mängden koppar i stålet är högre [> 2% (massfraktion)], såsom uppvärmning i en oxiderande atmosfär, bildande ett kopparrikt lager under järnoxiden,

Det finns ingen strikt temperaturgräns mellan överhettning och överhettning. Generellt till kornoxidation och smältegenskaper för att bestämma brinnningen. För kolstål, när korngränsen smälter, är allvarlig oxiderande formstål (höghastighetsstål, Cr12-stål etc.) över bränningen korngränsen på grund av smältande fiskben. När aluminiumlegeringen brände korngränsen smälta triangeln och smälta bollen och så vidare. Smidning efter bränning, ofta inte kan räddas, måste skrotas.

De integrerade flänsarna är en Flanges-anslutning. Tillhör även halsen med ett par stålrör Flänsar. Materialet är kolstål, rostfritt stål, legerat stål och så vidare. I de olika nationella standarderna, med IF att representera de övergripande flänsarna. Används i högtrycksrör. Produktionsprocess för smide. De övergripande flänsprodukterna, som använder 11 processer med precisionsbearbetning, ytan smidig och jämn, kan överensstämma med den amerikanska standarden ASME, den tyska standarden DIN, EU-etiketten, den japanska standarden och den kinesiska standarden för anpassad produktion.

Med nackstångsvetsningen Flänsar och de övergripande flänsarna svetsas med svetsning, har en lång hals, hur man ser ut från utseendet på storleken och användningen av skillnaden mellan nacken och flänsarna Flänsar flänsar den ur utseende synvinkel, Den övergripande flänsens rör ände än flänsens rörtjocklek, den totala flänsdiametern förutom PN1.6MPa, DN450 över resten är densamma som den nominella diametern. De övergripande flänsarna i nackhöjden är höga, tjockleken på väggtjockleken är relativt tjock, med Flanges referensstandard kan tydligt ses.

Från applikationssynpunkt är de totala flänsarna anslutna till flänsarna, såsom flänsarna på ventilen, flänsarna och ventilen är en hel, inte genom svetsanslutningen. De övergripande flänsar som används vid tillverkning av utrustning, i rörledningens design, används nästan inte. Och nacksvetsflänsarna och ventilen, pumpen och annan utrustning som ska anslutas vid användning, svetsas till rörledningen, svansgränsstorleken och motsvarande rör / bitar av ytterdiametern, väggtjocklek, kan direkt svetsas till anslutningen.

Jingjiang Jinlun maskin tillverkning Co, Ltd

S